Výtvarná soutěž 2015

                                                                                             

Ve Slaném dne 7. září 2015

Dobrý den,

dovolte, abych Vás upozornila na další ročník výtvarné soutěže pořádané Jazz Clubem Slaný při připravovaném 49. ročníku Slánských jazzových dnů.

Zúčastnit se mohou žáci mateřských, základních, středních i základních uměleckých škol. Technika a materiál zpracování není omezen (kresba, malba, grafika či prostorové práce, práce jednotlivců i kolektivů…).

Téma:                        Jazz v literárních žánrech

Kategorie:      do 7 let           ; 8 – 12 let; 13 – 16 let          ; 16 – 20 let   

Je možné ilustrovat známý text (poezii, prózu, drama, ale třeba i zhudebněný text), případně si talentovaní žáci mohou napsat a následně ilustrovat text vlastní. Inspirovat se můžete v písních jako Mackie Messer, Stonožka, O původu jazzu, … či například v díle Jiřího Žáčka, Osvobozeného divadla, divadla Semafor, Josefa Škvoreckého, Vítězslava Nezvala, Josefa Kainara, Václava Hraběte či Borise Viana a dalších.       

Věříme, že každý z vyučujících či studentů si k tématu najde svůj osobitý a originální přístup.  

Práce označené na zadní straně jménem, věkem a školou odevzdávejte, prosím, nejpozději do 27. října 2015 v Infocentru Slaný. Soutěžní práce po ukončení výstavy nebudeme vracet.

Vyhodnocení Vám oznámíme v listopadu 2015 e-mailem. Vzhledem k zaměření soutěže budou hlavními cenami vstupenky na jazzové akce ve Slaném a drobné sladké odměny.

V případě jakýchkoli otázek mne, prosím, kontaktujte telefonicky (+420 605 945 836) či emailem ( Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ).

 

Těším se na Vaše příspěvky do soutěže.

 

 

za Jazz Club Slaný

Mgr. Jana Pospíšilová